Slaat Club twee vliegen in één klap?

Bernie Ibini (Club Brugge)

09 juni 2015 04:36 - Het lijkt er meer en meer op dat Club Brugge een uitstekende zaak heeft gedaan met het aantrekken van Bernie Ibini. Er zou op die manier wel eens goed nieuws op twee fronten kunnen zijn.

Ibini blijkt eerst en vooral een goede voetballer, die de voorbije jaren heel wat progressie maakte.

“Hij had een prachtig seizoen. Vooral op het einde heeft hij veel assists gegeven en ook zelf vaak gescoord”, vertelt Ryan aan de Australische pers.

Voor ons het signaal om nog eens op zoek te gaan naar knappe acties van Ibini:

Onlangs had het er nog alle schijn van dat Mathew Ryan Club Brugge zou verlaten. Ryan deed zijn afscheidsronde en had de clubs voor het uitkiezen. Met het binnenhalen van Ibini is de kans dat Ryan nog een jaartje blijft plots helemaal omgeslagen, in positieve zin weliswaar.

“Sinds mijn vijftiende zijn we echt close. Ik kijk er dan ook naar uit om samen met Ibini opnieuw als ploegmaats te spelen.” Enkel een gigantisch bod van een topclub die Champions League speelt zou het Australische duo en de plannen van Club nog kunnen dwarsbomen. Zie jij dat gebeuren?

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Comments are closed.