Alweer pech voor Club

Alweer pech voor Club

De blessurevloek bij Club blijft maar aanhouden. Blauw-zwart maakte zondagmiddag de selectie voor de wedstrijd tegen Panathinaikos bekend en daaruit blijkt dat er opnieuw twee grote namen ontbreken.

Zo zal onze nieuwe doelman, Sinan Bolat, niet mee reizen naar Griekenland en ontbreekt zoals gevreesd ook Lior Refaelov na een trap op de voet.

Woordvoerder Kirsten Willem verduidelijkte op Twitter de afwezigheden met onderstaande tweet:

Twijfels rond medische staf?

Het is nog onduidelijk hoe lang beide spelers out zullen zijn. Vooral in het geval van Refaelov wordt een lange afwezigheid verwacht.

Intussen loopt het aantal geblesseerden steeds hoger op en wordt het gemor bij de supporters luider. Wat is de oorzaak van deze blessuregolf bij Club? Hebben jullie nog vertrouwen in de medische staf?

De 23-koppige selectie

Doelmannen: Sébastien Bruzzese, Jens Teunckens, Thomas Hooyberghs

Verdedigers: Davy De fauw, Oscar Duarte, Jean-Charles Castelletto, Dion Cools, Stefano Denswil, Laurens De Bock, Brandon Mechele, Boli Bolingoli Mbombo

Middenvelders: Timmy Simons, Victor Vazquez, Hans Vanaken, Ruud Vormer, Yannick Reuten

Aanvallers: Tom De Sutter, Abdoulay Diaby, José Izquierdo, Nikola Storm, Tuur Dierckx, Obbi Oulare, Dylan Seys


Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2016-2017.
Comments are closed.