Anthuenis is hard voor Brugse verdedigers

Club-fans met groot Club-truitje in Jan Breydelstadion

27 juli 2015 04:38 - Hoe schikt Michel Preud’homme dinsdagavond zijn pionnen in de voorronde van de Champions League? Die vraag brandt momenteel op de lippen van elke Club-supporter. Ex-bondscoach Aimé Anthuenis denkt een oplossing gevonden te hebben…

Tijdens de Supercup stonden zowel Vanaken als Vazquez tussen de lijnen. Dat liep niet zoals gepland en dus paste Preud’homme zijn ploeg aan in de eerste competitiewedstrijd tegen STVV. Maar ook zonder de geschorste Vanaken verliep het allemaal nog stroef.

“Ik twijfel eraan of Vazquez en Vanaken samen kunnen spelen. Het zijn toch twee centrumspelers”, begint Anthuenis zijn verhaal in Stadion. “Ze wijken wel graag uit naar de flank, maar bij balverlies zie ik ze allebei niet verdedigen tot in de eigen baklijn.”

“Ik zou een keuze maken en uiteindelijk kiezen voor Vanaken. Het ging om een dure transfer en dus vermoed ik dat hij zal spelen. Al denk ik dat Preud’homme vooral andere kopzorgen heeft. Eerst en vooral is Club een topdoelman kwijt en daarnaast zijn er problemen in de verdediging.”

“Denswil vind ik te weinig voor Brugge. En De Bock vind ik geen linksachter, maar eerder een linksmidden. Daar beginnen de problemen en niet op het middenveld.” Deel jij de mening van Anthuenis?

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Comments are closed.