BREAKING: nieuwe Club-keeper gespot?

Sinan Bolat (Club Brugge)

21 juli 2015 14:59 - Nu Mathew Ryan naar Valencia verhuist, is Club dringend op zoek naar een opvolger. Een eventuele vervanger is immers alleen speelgerechtigd in de voorronde van de Champions League als hij ten laatste op 23 juli aangetrokken wordt. 

Tijdens een open training werd Sinan Bolat vandaag gespot in Brugge. Hij zit momenteel op een zijspoor bij FC Porto en zou graag naar België terugkeren.

Het voorbije seizoen werd hij uitgeleend aan het Turkse Galatasaray, maar daar mocht hij in totaal amper 180 minuten opdraven. Bijkomend feit is dat Michel Preud’homme de doelman kent. Het management van Bolat zou momenteel in overleg zijn met Club over de laatste details. Morgen zou hij dan officieel als aanwinst voorgesteld worden. Hij zou zelfs zijn medische testen al aan het ondergaan zijn:

Hoewel hier (voorlopig) nog geen beelden van zijn, zou ook Parfait Mandanda gespot zijn in Jan Breydel. Hij is de tweede keeper van Charleroi, na Penneteau.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Comments are closed.