‘Castillo zal Club Brugge verlaten’

Nicolas Castillo (Club Brugge)

15 juli 2015 09:50 - Het ziet ernaar uit dat Nicolás Castillo straks geen speler meer is van blauw-zwart. De Chileen is al een tijdje in België, maar was niet te bespeuren op de zomerstage in Garderen. Intussen wordt ook duidelijk waarom…

Wij vroegen het ons al een tijdje af, waar verloren zoon Castillo uithing. Inmiddels is er wat meer nieuws over de aanvaller binnengesijpeld. De Chileen zou namelijk wel eens naar Qatar kunnen trekken, al is er naar verluidt ook interesse van Besiktas. Dat meldt een betrouwbare Facebook-pagina die bericht over alle Chileense spelers.

Castillo, die nog wat last heeft van zijn ligamenten aan de rechterknie, zou er momenteel alles aan doen om terug fit te geraken. Als hij speelklaar is, zou de transfer immers afgerond kunnen worden.

Bovendien zou een snelle oplossing voor alle partijen aangenaam zijn. Als straks blijkt dat Engels lange tijd niet beschikbaar is, zal Club nog op zoek gaan naar een verdediger. En wat extra financiële slagkracht is dan nooit slecht natuurlijk.

Eén van de namen die circuleert, is Seth De Witte. De 27-jarige Mechelen-speler kan zowel centraal in de verdediging als in het middenveld geposteerd worden en past bijgevolg binnen het gezochte profiel.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Comments are closed.