Club Brugge fandag 2015

Ruud Vormer blauwe schoen

06 juli 2015 05:51 - Heb jij de jaarlijkse fandag noodgedwongen moeten missen of wil je hem nog eens herbeleven? Hier vind je alles wat je moet weten! “De supporters mogen zich verwachten aan een knalseizoen”, klinkt Preud’homme strijdvaardig.

Bekijk sfeerbeelden van de fandag, interviews van onder meer trainer Preud’homme en kapitein Timmy Simons, een samenvatting van de voorbereiding, de mooiste wedstrijdbeelden en nog veel meer…

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Comments are closed.