Club heeft nóg een doelman in het vizier

Bart Verhaeghe (Club Brugge - Charleroi)

23 juli 2015 04:19 - De honger naar doelmannen is ook na het aantrekken van Sinan Bolat nog steeds niet gestild bij Club. Bruzzese lijkt in de toekomst vrede te moeten nemen met een status als stand-in voor de Turkse keeper, maar op een derde doelman wachten Preud’homme & co nog altijd. 

Eerst en vooral is er natuurlijk nog Kenan Piric. De 21-jarige doelman van FK Sloboda Tuzla maakte een goede indruk op Preud’homme, maar voorlopig geraken beide ploegen het niet eens over de transfersom voor de Bosnische tester.

Een andere piste is Georgi Kitanov, een 20-jarige goalie die momenteel actief is bij Tsjerno More Varna. Dat meldt Het Laatste Nieuws. Kitanov wordt gezien als een groot Bulgaars talent. Omdat hij op 17-jarige leeftijd al eerste keeper werd bij zijn club, heeft hij nu al heel wat ervaring.

 

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Comments are closed.