Club in transferstrijd met Chelsea

Vincent Mannaert (Club Brugge)

18 juli 2015 15:28 - Ondanks het feit dat Club Brugge al heel wat transfers deed voor het komende seizoen, lijkt er toch nog extra versterking op komst. Al moet blauw-zwart dan wel de strijd aangaan met Chelsea. 

Engelse bronnen melden dat Club Brugge en Chelsea hun zinnen hebben gezet op drie dezelfde spelers. Op een voetbalkamp van AG London Soccer Club waren er jeugdcoaches van beide ploegen aanwezig.

Intussen laat de voetbalschool weten dat zowel Club als Chelsea Tomas Ribeiro, Jalen Loague en Jason Kwon hebben uitgenodigd voor een stage van twee weken. Blauw-zwart geeft zelfs nog drie extra spelers een kans: Connor Dupuis, Connor Milar en Sam Barrowcliffe.

De eigenaar van de AG London Soccer Club was een tevreden man na het horen van het nieuws: “Dit is ongelofelijk. We hadden dit nooit verwacht. We zijn van onze sokken geblazen. Wat een fantastisch gevoel!”

Een goeie zaak dat Club zijn pijlen richt op jong talent? Of zie jij liever ervaren mannen naar Jan Breydel komen?

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Comments are closed.