Club wil Duarte nog minstens half jaar houden

Óscar Duarte (Club Brugge)

12 juli 2015 09:01 - Club Brugge mag zich straks opmaken voor de derde voorronde van de Champions League. Op 17 juli kennen we onze tegenstander. Trainer Preud’homme komt intussen met een plan om de hoge ambities van blauw-zwart waar te kunnen maken.

Preud’homme wil de huidige spelerskern namelijk samenhouden. Want als er geen basispionnen meer vertrekken, kan Club straks met een erg sterk elftal aantreden in de kwalificatiewedstrijden voor de Champions League.

Toch blijft het bang afwachten wat het transferdossier van bepaalde spelers betreft. Omdat Palermo serieuze interesse heeft in Duarte, heeft Club de verdediger een tegenvoorstel gedaan. Dat melden Spaanse bronnen.

Blauw-zwart heeft de Costa Ricaan voorgesteld om nog minstens een half jaar te blijven. Mocht hij in januari alsnog willen vertrekken, dan zou Club die transfer niet in de weg staan als er ten minste 2 miljoen euro geboden wordt. Hoewel Duarte zich in het idee kan vinden, vraagt hij aan het Brugse bestuur om toch elke aanbieding te bekijken.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Comments are closed.