Coucke lacht met Club

Marc Coucke (KV Oostende) (2)

25 juli 2015 17:43 - Gisteren verloor Club de openingsmatch van de competitie met 2-1 van STVV. Dit zorgde natuurlijk voor het nodige leedvermaak op Twitter, en ook de voorzitter van Oostende kon zich niet inhouden.

Marc Coucke is een fervent Twittergebruiker. Hij kon het gisteren dan ook niet laten om een plagerige tweet de wereld in te sturen na het verlies van Club. Een knipoog naar zijn eigen KV Oostende hoort er dan natuurlijk ook bij.

Hij is overigens niet aan zijn proefstuk toe. Toen Club voor de zoveelste keer op achterstand kwam tijdens de play-offs van vorig seizoen, kwam hij met onderstaande tweet op de proppen. En vanzelfsprekend ook toen een verwijzing naar zijn ‘weireldploegske’ KVO.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
Comments are closed.