Deze 11 namen moeten Champions League-droom levendig houden

Champions League

28 juli 2015 08:19 - Club beleefde afgelopen seizoen een Europees sprookje. Pas in de kwartfinale van de Europa League bleek Dnipro Dnipropetrovsk een maatje te sterk. Door de tweede plaats in de competitie, mag blauw-zwart komend seizoen zelfs dromen van de Champions League. De eerste horde die daarvoor overwonnen moet worden, is de hel van Athene.

“Om ons budget rond te krijgen, is het halen van de groepsfase van de Europa League een absolute must”, vertelt Mannaert aan Het Laatste Nieuws.

Trainer Preud’homme heeft er alleszins vertrouwen in: “Neen, we hebben geen mirakel nodig om Panathinaikos te verslaan. We zijn nog niet top, maar we hebben wel genoeg klasse om te winnen.”

Tom De Sutter is iets voorzichtiger in zijn vooruitblik naar de wedstrijd. “Met een gelijkspel mogen we tevreden zijn, dan kunnen we het daarna thuis afmaken.” Ruud Vormer is zoals altijd erg strijdlustig: “We moeten gewoon winnen”, zegt hij vol overtuiging.

Het goede nieuws is dat Davy De fauw normaal gesproken fit geraakt voor deze belangrijke confrontatie met de Griekse vicekampioen. En Preud’homme kan ook een beroep doen op Izquierdo. Al kan die nog geen volledige match aan, waardoor de Colombiaan wellicht op de bank begint.

De vermoedelijke opstellingen van Panathinaikos en Club:

Panathinaikos:

Basiself: Kotsolis, Wemmer, Tavlaridis, Sanchez, Pranjic,
Koutroumbis, Zeca, Ajagun, Ninis, Berg en Karelis

Invallers: Steele, Triantafillopoulos, Chouchoumis,
Anagnostopoulos, Petric, Lud en Bourbos

Club Brugge:

Basiself: Bruzzese, De fauw, Duarte, Mechele, De Bock,
Simons, Vormer, Vanaken, Vazquez, Bolingoli en Diaby

Invallers: Teunckens, Cools, Denswil,
De Sutter, Izquierdo, Storm en Oulare

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Comments are closed.