Deze club biedt Refaelov 1,8 miljoen euro per jaar

Lior Refaelov (Club Brugge - Charleroi)

13 juli 2015 07:19 - Lior Refaelov kreeg vorige zomer enkele mooie aanbiedingen om elders te gaan voetballen. Zo was Maccabi Tel Aviv erg geïnteresseerd in hem. Toch verkoos de Israëliër om bij blauw-zwart te blijven. En ook dit jaar staat de middenvelder in de belangstelling. En deze keer krijgt hij een wel erg lucratief aanbod voorgeschoteld… Dat meldt Het Laatste Nieuws.

Guangzhou R&F wil Refaelov, zoveel is duidelijk. De Chinese club biedt hem een driejarig contract van maar liefst 1,8 miljoen euro per jaar aan. Toch lijkt het erop dat de middenvelder in Brugge blijft.

“We zullen er zeker niet op ingaan”, zegt manager Dudu Dahan (links op de foto) klaar en duidelijk. “Financieel zou Lior natuurlijk een gouden zaak kunnen doen, maar op sportief vlak zouden de gevolgen veel te groot zijn.”

“Hij is pas 29 en dan is het veel te vroeg om je in China te gaan begraven. Pas als de interesse van een grote club concreet wordt, willen we een transfer overwegen.”

“Lior is geen speler die een goed seizoen per se wil verzilveren. Bovendien is hij gelukkig in Brugge en dat speelt ook mee in zijn beslissing.” En ook zijn vrouw Gal heeft het naar haar zin in België. Zij runt immers een juwelierszaak in Brugge. Denk jij dat Refaelov nog een seizoen langer bij blauw-zwart blijft?

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Comments are closed.