Deze verdediger moet Engels vervangen

Bjorn Engels (Club Brugge - Leicester City)

23 juli 2015 03:42 - Björn Engels is opnieuw voor onbepaalde duur geblesseerd en dus gaat Club Brugge op zoek naar een vervanger. En die lijkt blauw-zwart gevonden te hebben in Frankrijk…

“Een extra verdediger is een must”, verkondigde Vincent Mannaert in Het Laatste Nieuws. Daar is intussen werk van gemaakt. Volgens Franse bronnen is Club bijna rond met Jean-Charles Castelletto, een 20-jarige verdediger van AJ Auxerre.

De aandachtige Club-fans merken wellicht op dat hij eerder ook al in beeld was. Toen werd er naar verluidt een bod van 1 miljoen euro gedaan op de Fransman. Club ontkende achteraf dat er effectief een bod uitgebracht werd, maar nu zou de deal dan toch rond zijn.

Castelletto speelde afgelopen seizoen 28 wedstrijden in de Ligue 2. Toch wil Björn Engels van geen opgeven weten. Wij willen hem dan ook volop steunen!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Comments are closed.