Duidelijke taal van Ruud Vormer

Ruud Vormer interview

27 juli 2015 15:51 - Club Brugge is vertrokken richting Athene. Daar speelt het dinsdagavond de heenwedstrijd in de voorronde van de Champions League tegen Panathinaikos. Maar liefst 16.000 zotte Grieken zijn er klaar voor om de Griekse vicekampioen naar een overwinning te schreeuwen. Maar daar denkt Ruud Vormer anders over.

Vormer is sinds zijn komst bij blauw-zwart altijd een speler met de juiste mentaliteit geweeest. In een interview met VTM laat hij zich uit over de doelstelling van Club in Athene.


Bekijk meer video’s van Stadion op nieuws.vtm.be

Mission Athene dag 1:


Wie de match dinsdag wil bekijken, kan vanaf 19.45u op 2BE terecht:


Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Comments are closed.