Engelse topclubs willen Club-spits

Obbi Oulare (Club Brugge - Gent)

19 juli 2015 15:20 - Nu de transfer van Christian Benteke op korte termijn afgerond zal worden, gaat Aston Villa op zoek naar een vervanger. Heel wat namen doen de ronde en ook één van de spitsen van Club komt in aanmerking. En voor 45,5 miljoen euro (opbrengst transfer Benteke) kan je natuurlijk al eens diep in de buidel tasten voor een vervanger.

Volgens Engelse media heeft Aston Villa geïnformeerd naar Obbi Oulare. Mocht de deal doorgaan, dan zou Club zo’n 10 miljoen euro krijgen voor de veelbelovende 19-jarige aanvaller.

Al is Oulare niet de enige die in beeld is bij The Villans. Zo worden ook Michy Batshuayi en vooral Emmanuel Adebayor van dichtbij gevolgd.

De kans dat Oulare naar Aston Villa trekt, lijkt dus eerder klein. Al zou het wel eens kunnen dat Tottenham zich nog in de strijd om de belofte-international mengt. Moet hij blijven?

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Comments are closed.