Fenomenale statistiek voor Simons

08 juli 2015 18:01 - Een geboren leider. Een harde werker. Een winnaar. En bovenal een échte Club-speler. Timmy Simons heeft het allemaal. Vorig seizoen miste hij zelfs maar één training, omdat het moest van Preud’homme. Maar er is nog een straffere statistiek van de aanvoerder.

“Als Timmy zich op restaurant eens een frietje permitteert, dan laat hij de laatste 6 à 10 kilometer op weg naar huis zijn vrouw het stuur overnemen. Vervolgens jogt hij die afstand tot bij zijn thuis”, dat vertelde Preud’homme onlangs.

Het spreekt voor zich dat Simons iemand is die 200% voor zijn job leeft. En dat uit zich in zijn fysieke paraatheid. De 38-jarige middenvelder stond het voorbije seizoen het meeste tussen de lijnen van alle Club-spelers. Hij deed zelfs beter dan Ronaldo.

In een overzicht met het aantal gespeelde minuten per Club Brugge-speler, in verhouding met hun leeftijd, ziet het er allemaal nog straffer uit. Wat ons betreft is er maar één woord voor onze kapitein: outstanding!

Denk jij dat Timmy ook komend seizoen weer onbetwiste titularis is op het middenveld? Of moet hij voor zijn plaats vrezen?

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Comments are closed.