Gerucht: Zuid-Amerikaanse interesse voor Gedoz

14 juli 2015 08:05 - Felipe Gedoz speelde zijn laatste minuten voor blauw-zwart in de met 2-1-gewonnen bekerfinale tegen Anderlecht. Toen viel hij een half uur voor tijd in voor Bolingoli. Ondanks zijn pubalgie, is er mogelijk toch interesse voor de middenvelder van Club.

Een buitenlands Twitter-account, dat bericht over transfers en voetbalploegen in Uruguay, meldt dat Club Nacional de Football interesse heeft in Felipe Gedoz.

Hoewel het Twitter-account al meer dan twee jaar bestaat en 8000+ volgers heeft, lijkt het er toch op dat een eventuele transfer van Gedoz naar Club Nacional de Football erg onwaarschijnlijk is.

De Uruguayaanse club gaf de voorbije jaren nauwelijks geld uit aan transfers en zou onze Braziliaanse parel nu eenmaal niet kunnen betalen. Gedoz werd zondag 22 jaar en scoorde in zijn eerste seizoen bij blauw-zwart 5 doelpunten in 20 wedstrijden. Denk jij dat hij bij Club blijft?

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Comments are closed.