Meunier is het beu

Thomas Meunier (Club Brugge)

12 juli 2015 17:18 - Het zag er lang naar uit dat Thomas Meunier Club Brugge zou verlaten. De verdediger gaf aan dat hij na 4 jaar Club klaar was voor een nieuwe uitdaging, maar het lijkt erop dat zijn blessure een gedroomde transfer in de weg staat. Hoewel het natuurlijk nog altijd niet 100% zeker is dat hij blijft, is er toch iets wat hem dwarszit.

Op 17 januari 2011 streek Meunier neer in Jan Breydel. Straks speelt de rechtsachter mogelijk al zijn vijfde seizoen in blauw-zwart shirt.

De Luxemburger lijkt zich dan ook neer te leggen bij het feit dat zijn knieblessure een transfer naar een absolute topclub dwarsboomt. De geruchten rond een overeenkomst tussen hem en Galatasaray is de verdediger alleszins grondig beu.

“Voor de laatste keer… Ik herhaal. Stop met me te vragen of ik naar Galatasaray ga. Er is niets met die club”, meldt Meunier via Twitter.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Comments are closed.