Meunier: “We zullen het eens laten zien aan heel België”

Thomas Meunier (Club Brugge)

16 juli 2015 18:59 - Donderdagavond wordt het nieuwe seizoen op gang getrapt met de 36ste editie van de Belgische Supercup. Heeft de landskampioen of de bekerwinnaar zich het best versterkt in de transferperiode? En welke club kan straks terugkijken op de beste voorbereiding? Meunier reageert.

Het grote voordeel voor Club Brugge is dat het zijn versterkingen al erg vroeg beet had. Een groot verschil met vorig seizoen, toen de transfers van Izquierdo en Vormer pas erg laat gefinaliseerd werden.

Bijkomend feit is dat blauw-zwart voorlopig al zijn sterkhouders wist te behouden. De vicekampioen lijkt dan ook klaar voor de strijd om Vlaanderen en een eerste prijs van het seizoen.

Thomas Meunier kondigde alvast hoopvol nieuws aan via zijn Twitter-account: “Belangrijke wedstrijd tegen Gent vanavond. We gaan aan heel België laten zien dat het moeilijk zal zijn om ons dit seizoen te verslaan.”

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Comments are closed.