Michel trekt aan de alarmbel

Michel Preud'homme (Club Brugge - Anderlecht)

14 juli 2015 17:33 - Club Brugge heeft met spelers als Diaby, De Sutter, Oulare, Izquierdo, Gedoz, Refaelov, Vázquez en Vanaken heel wat aanvallende weelde. In de verdediging daarentegen is de spoeling minder dun. Preud’homme reageert…

Nu Björn Engels opnieuw voor onbepaalde duur hervallen is in zijn knieblessure, blijven er nog weinig alternatieven over voor blauw-zwart. Bovendien zijn ook Duarte en Meunier nog altijd niet fit.

“Deze week zal Björn nog enkele testen ondergaan. Zo proberen we hem toch speelklaar te krijgen. Het is heel jammer voor de ploeg dat hij er niet bij kan zijn. En voor hem zelf is het mentaal ook erg zwaar”, zegt Preud’homme aan Het Nieuwsblad.

“Mocht Björn opnieuw lange tijd afwezig zijn, dan zijn we bereid om nog een extra verdediger te halen. We hebben al enkele profielen opgesteld.” Wat moet Club volgens jou doen?

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Comments are closed.