Mulder: “Dat was onacceptabel van Club!”

Mulder Dat was onacceptabel van Club!

Maandagavond trapte ook Extra Time het nieuwe voetbalseizoen op gang. Filip Joos, Yannick Ferrera, Jan Mulder en Marc Degryse bediscussieerden naar goede gewoonte de wedstrijden van afgelopen weekend. Uiteraard kwam ook STVV-Club aan bod. Al hadden Degryse en Mulder een heel andere mening over de tactiek van blauw-zwart…

“Sint-Truiden was enthousiaster, maar Club kreeg twee hele goede kansen om de wedstrijd dood te maken”, vertelt Degryse. Maar daar is Anderlecht-coryfee Mulder het allesbehalve mee eens. “De instelling van Club was onacceptabel voor een club die kampioen wil worden”, pareert de Nederlander.

Als Raes vervolgens aangeeft dat Club met heel wat blessures te kampen heeft, gaat Mulder nog een stap verder. “Dat is net een reden te meer om volle kracht vooruit te gaan. En niet van: ooh, we wachten af, want we moeten tegen het héle sterke Sint-Truiden.”

Bekijk de discussie tussen Marc Degryse en Jan Mulder:

Bron: VRT – Sporza – Extra Time

Welke analist heeft er volgens jou gelijk? Of ligt de waarheid in het midden van deze twee visies?


Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2016-2017.
Comments are closed.