Nieuwe positie voor Vázquez?

Víctor Vázquez (Club Brugge)

15 juli 2015 10:17 - Sinds de komst van Hans Vanaken posteerde Michel Preud’homme zijn middenveld al op verschillende manieren. Zo zou de positie van Victor Vázquez wel eens kunnen veranderen. De Spanjaard reageert.

Tijdens de voorbereiding liet Preud’homme de Spaanse draaischijf van Club al enkele keren vanop de flank opdraven. Maar daar lijkt Vázquez geen problemen mee te hebben.

“Hans bevestigt voor mij alleen maar wat hij bij Lokeren al had laten zien”, vertelt hij aan Sport/Voetbalmagazine. “Ik zie hem niet als concurrent. Integendeel, ik denk dat ik het goed met hem ga kunnen vinden op het veld.”

En ook over nieuwkomer Diaby is de Spanjaard lovend. “We hebben op training al gezien dat hij heel snel is en dat hij graag de ruimtes induikt. Dat is een voordeel voor Hans, voor mij, of voor eender welke speler die de spitsen moet bevoorraden.” Op welke positie zie jij Vázquez het liefst?

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Comments are closed.