OFFICIEEL: Bolat en Castelletto: reacties en transferdetails

Sinan Bolat (Club Brugge)

23 juli 2015 15:33 - De transfer van Sinan Bolat en Jean-Charles Castelletto is officieel bevestigd door Club Brugge. Terwijl de Turkse keeper de aartsmoeilijke taak wacht om Ryan op te volgen, moet Castelletto de defensieve zorgen oplossen.

Wat we dinsdag al over Bolat schreven en donderdagochtend voorspelden over Castelletto, is nu ook officieel bevestigd op de officiële website van Club.

Blauw-zwart bereikte donderdagmiddag een akkoord met Porto over de 1-jarige huurovereenkomst van Bolat. Het 26-jarige sluitstuk moet bij Club de concurrentie aangaan met Bruzzese. Al wordt er verwacht dat hij nummer één wordt tussen de Brugse palen.

“Ik ben heel blij om opnieuw in België aan de slag te kunnen. Afgelopen twee seizoenen speelde ik weinig, maar toch ben ik een completere doelman geworden en de buitenlandse ervaringen hebben me ook als mens veel bijgebracht. Slagen bij Club is mijn absolute prioriteit nu!”

Eerste reactie van Bolat:

Jean-Charles Castelletto heeft zijn handtekening onder een contract van 3 jaar gezet. De Franse verdediger komt over van AJ Auxerre uit de Ligue 2. Er zou 800.000 euro gemoeid zijn met de transfer van de Fransman.

“Ik ben heel blij en fier om hier te zijn. Dit is een grote stap vooruit in mijn carrière. Ik kijk er naar uit om kennis te maken met mijn toekomstige teamgenoten en om te spelen in dit stadion!”

Eerste reactie van Castelletto:

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Comments are closed.