Opnieuw concrete interesse voor De Sutter

Tom De Sutter high five (Club Brugge)

30 juli 2015 02:52 - Het is nog altijd niet zeker dat Tom De Sutter bij Club Brugge blijft. Eerder informeerden het Turkse Bursaspor en het Engelse Charlton al naar de Club-spits, maar tot een overeenkomst kwam het toen niet. Intussen heeft een andere club zich gemeld.

Celtic Glasgow zou namelijk zijn pijlen gericht hebben op De Sutter. De Schotse kampioen hoopt, net zoals Club Brugge, om door te stoten in de derde voorronde van de Champions League. Celtic zette woensdagavond alvast een stap in de goede richting door de heenmatch met 1-0 te winnen van Qarabağ. Ex-Rode Duivel Dedryck Boyata nam het enige doelpunt voor zijn rekening.

Als Celtic de dubbele confrontatie met Qarabağ tot een goed einde brengt, ligt de weg naar de Champions League open. De Schotten zijn immers reekshoofd. In dat geval kan het een financiële inspanning doen voor De Sutter. Mocht de Schotse landskampioen de groepsfase van de Champions League toch niet bereiken, dan mikt het op een goedkoper alternatief. Michiel Kramer van ADO Den Haag zou in dat geval de eerste piste zijn. Dat meldt Het Nieuwsblad.

Voorlopig ziet het er dus naar uit dat De Sutter nog wel even bij blauw-zwart speelt. Of hij ook de wedstrijd van komende zaterdag tegen Mechelen haalt, is nog niet zeker. De aanvaller kreeg tegen Panathinaikos namelijk een elleboogstoot van Tavlaridis te verwerken. Hij kan nauwelijks praten of pijnvrij eten. Als verdere complicaties uitblijven, zou hij speelklaar moeten geraken.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
Comments are closed.