Panathinaikos mist sterkhouder tegen Club

Michel Preud'homme met brede glimlach

20 juli 2015 08:25 - Club Brugge slaakte afgelopen vrijdag een zucht van opluchting toen bleek dat het Turkse Fenerbahce vermeden werd in de derde voorronde van de Champions League. Het Griekse Panathinaikos is immers een haalbare kaart. En er is nog meer goed nieuws.

De Griekse vicekampioen mist namelijk zijn absolute sterkhouder in het duel tegen blauw-zwart. Michael Essien (ex-Lyon, Chelsea, Real Madrid en AC Milan) zal er niet bij zijn. Coach Yannis Anastasiou (foto) zit met zijn handen in het haar. De Griekse trainer is overigens een ex-Anderlechtspeler, nog een extra reden om alles op alles te zetten.

De Ghanese middenvelder werd deze zomer gratis binnengehaald door Panathinaikos, maar mist de dubbele confrontatie met Club door een buikspierblessure. Dat meldt Het Belang Van Limburg.

Dinsdag 28 juli vindt de heenwedstrijd plaats, woensdag 5 augustus de terugwedstrijd in Jan Breydel. Op oefenstage in het Nederlandse Garderen bleek Club een maatje te groot voor Panathinaikos. Een verslag en samenvatting van die wedstrijd vind je hier.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Comments are closed.