Pareltjes van doelpunten in Garderen

José Izquierdo met gouden belettering op shirt

Op de derde dag van de zomerstage vergalden de weergoden de voormiddagtraining. Dus trokken de spelers richting fitnesszaal. Namiddag werd er wel getraind, met heel wat mooie doelpunten tot gevolg. Bekijk de beelden.

Niets dan tevreden gezichten op zomerstage in Garderen. De sfeer zit dan ook goed. Al zullen de gekwetste spelers wellicht iets minder opgetogen zijn. Refaelov en Vázquez, die beiden last hadden van de knie, konden niet alle oefeningen meedoen in de fitness.

Maar reden tot paniek is er voor hen zeker niet. De Spanjaard sloot zelfs namiddag nog bij de groep aan voor de training. De Israëliër volgt donderdag zijn voorbeeld. Duarte, Claudemir en Gedoz werkten voornamelijk loopsessies af. Dat meldt de officiële website van Club.

Engels en Meunier bleven ook namiddag actief in de fitness en het zwembad. Tot slot viel het op dat trainer Preud’homme zijn glimlach niet kon verbergen. En die was er niet omdat Izquierdo nauwelijks kan fietsen, maar wel omdat zijn zoon Guilian hem een bezoekje bracht. Tijdens de wedstrijd tegen Panathinaikos was zijn dochter Megane ook al een kijkje komen nemen.

De beelden:

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Comments are closed.