Preud’homme geeft tekst en uitleg bij nieuwe gezichten

Michel Preud'homme Club TV interview

24 juli 2015 16:09 - Club haalde zijn zesde en zevende aanwinst van deze transferperiode binnen. Coach Michel Preud’homme geeft uitleg bij de transfers.

Sinan Bolat werd een dag na het vertrek van Mat Ryan al aangetrokken. Preud’homme vertelt op de officiële website van Club dat de Belgisch-Turkse doelman de voorkeur genoot. “Het is in elk geval een doelman met veel potentieel, dat heeft hij bij Standard bewezen. We hadden na het vertrek van Ryan nood aan een sterke persoonlijkheid.”

Onze trainer is ervan overtuigd dat Club met Bolat en Bruzzese over twee keepers beschikt die Club op alle fronten kunnen helpen. “Sinan is fysiek klaar, enkel conditioneel is er nog wat schaafwerk nodig. Daar wordt snel werk van gemaakt”, besluit hij.

Preud’homme haalt ook de loftrompet boven voor Jean-Charles Castelletto, overgekomen van AJ Auxerre. “Hij is ook een speler met zeer veel potentieel. Snel, goed in duels en explosief.” De coach wil echter nog niet te veel druk leggen op de schouders van de jonge Fransman: “Hij is momenteel een back-up, die zich in alle rust kan ontwikkelen. Op hem rekenen als onbetwiste titularis zou unfair zijn, maar hij heeft er het potentieel voor.”

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Comments are closed.