Refaelov heeft goed nieuws voor Club

Lior Refaelov (Club Brugge - Charleroi)

18 juli 2015 16:12 - Lior Refaelov ontpopt zich meer en meer tot een echte Bruges boy. Straks begint de Israëliër al aan zijn vijfde seizoen bij Club! En hij is nog altijd even gelukkig bij blauw-zwart.

Onlangs legde Refaelov nog een miljoenenaanbod naast zich neer van Guangzhou R&F, een ploeg uit de Chinese Super League.

“Lior is gelukkig in Brugge. Dat speelt ook mee in zijn beslissing”, gaf Dudu Dahan (zijn manager) toen aan. En ook zijn vrouw Gal voelt zich goed in België. Zij runt juwelierszaak “Refaelov & Koren. Exclusive Diamonds” in Brugge.

Voor de toekomst heeft Refaelov alvast goed nieuws voor Club. Hij pakte op Instagram uit met een foto van een nieuw talent voor Club. Eén ding is nu al zeker: zijn zoontje Adrian straalt met onze blauw-zwarte kleuren.

New talent for @clubbrugge_official #ADRIAN ????

Een foto die is geplaatst door Lior Refaelov ✔️ (@liorrefaelov_8) op

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Comments are closed.