Ryan is het niet eens met Preud’homme

Mathew Ryan Blauwe Schoen (Club Brugge)

14 juli 2015 21:52 - Club Brugge verwelkomde Mathew Ryan dinsdag na een welverdiende vakantie van 3,5 weken. “Dat was echt luxe voor mij. Een jaar geleden moest ik na het WK met tien dagen tevreden zijn”, vertelt Ryan op de website van Club.

Onze blauw-zwarte topkeeper onderhield zijn conditie in Australië. “Dat lukte met hulp van de nationale ploeg. Ik heb een hele goede verstandhouding met Tony Franken, mijn keeperstrainer bij de Socceroos.”

Donderdag wordt Ryan al meteen in de basis verwacht tegen AA Gent, maar daar lijkt Ryan helemaal klaar voor. “Ik ben met heel veel drive naar België teruggekeerd. Ik ga er weer invliegen!”

Wat betreft de Supercup is Ryan het niet helemaal eens met de mening van Preud’homme. “De Supercup, dat is toch een prijs, of niet? Ik kan onze coach wel begrijpen, maar als ik op een veld kom, staat er maar één doel voorop: die match winnen!”

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Comments are closed.