Ryan maakt al meteen indruk bij Valencia

Ryan maakt al meteen indruk bij Valencia

22 juli 2015 08:05 - Mathew Ryan is nog maar net gearriveerd in Valencia, of hij maakt er al indruk. De Australische doelman zette dinsdag zijn handtekening onder een contract tot juni 2021. Zowel op als naast het veld zijn ze nu al gek van hem.

Ryan heeft meteen zijn visitekaartje afgegeven bij Valencia. De goalie lijkt geen last te hebben van stress en pakte in zijn eerste training al uit met enkele knappe saves.

Eerste training van Mathew Ryan bij Valencia:

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Comments are closed.