Ryan steekt Club een hart onder de riem

Mathew Ryan Blauwe Schoen (Club Brugge)

25 juli 2015 01:13 - In onze eerste wedstrijd van het seizoen werd het al meteen pijnlijk duidelijk dat we Mathew Ryan écht wel gaan missen. Bruzzese keepte zeker geen slechte wedstrijd, maar bij de 1-1 ging hij wel in de fout. “Ja, ik neem die gelijkmaker op mij”, vertelde hij aan Het Nieuwsblad.

“Het was niet evident om die bal te pakken, maar ik ging wel in de fout bij het eerste tegendoelpunt. Bij de tweede weet ik het niet: dat schot week nog af en zwabberde”, verklaarde een teleurgestelde Bruzzese.

“We wisten natuurlijk dat het moeilijk zou worden. Sint-Truiden leeft nog in de euforie van de promotie en van in het begin werd er hoog druk gezet. We hadden onze voorsprong moeten uitdiepen.”

Mathew Ryan reageerde na de wedstrijd met een bemoedigende boodschap voor Club. “Een beetje laat, ik weet het, en ook niet de best mogelijke start, maar veel succes aan Club Brugge voor de rest van het seizoen. Er liggen nog mooie dingen in het vooruitzicht.”

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Comments are closed.