Simons verwacht veel van nieuwkomer

Vossen - Simons (Club Brugge - Genk)

26 juli 2015 15:05 - In een interview met La Dernière Heure onthult aanvoerder Timmy Simons enkele van zijn vaststellingen na de voorbereiding. Wie wordt de revelatie bij Club? Wie is de grootste grapjas en wie heeft de grootste mond? Onze kapitein reageert.

Als grootste revelatie bij Club dit seizoen tipt Timmy op nieuwkomer Abdoulay Diaby. “Diaby is écht goed. Hij is heel snel en heeft een grote motor. Hij voegt iets toe aan de kern, al is er veel concurrentie op zijn positie”.

Als topschutter voor het nieuwe seizoen denkt onze aanvoerder aan Tom De Sutter. “Dat doe ik al twee jaar op rij, dus houd ik mij aan die traditie”.

Om eens goed te lachen moet je volgens Simons bij Claudemir zijn. “Hij maakt plezier met anderen en is altijd goedgezind. Hij bedoelt die grappen trouwens altijd vriendelijk!”

De grootste mond in de kern? “Dat ben ik! (lacht). Neen, er is geen arrogante speler bij ons. Maar om jullie een plezier te doen, zeg ik Vormer omdat het een Hollander is (lacht)”.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Comments are closed.