Tot zover de geloofwaardigheid van de vernieuwde Reviewcommissie

Joeri Van de Velde (scheidsrechter)

29 juli 2015 20:28 - De Reviewcommissie van de Jupiler Pro League zorgde het voorbij seizoen voor heel wat ophef. De ene keer werd een zware fout bestraft, de andere keer niet. “Complete willekeur”, klonk het vanop alle banken. De KBVB had dit begrepen en besloot om de geloofwaardigheid van de Reviewcommissie op te krikken. Al lijkt dat nu al compleet mislukt!

Zo werd er beslist om Aimé Anthuenis, Benjamin Nicaise en Frans Van Den Wijngaert toe te laten tot de commissie. Allemaal goed en wel… Tot Anderlecht besliste om Aimé Anthuenis aan te stellen tot peter van hun fandag.

“Ik was aangenaam verrast toen RSCA mij vroeg als peter van de fandag” vertelt hij in een persbericht van paars-wit. “Ik heb hier een mooie tijd beleefd en ik heb hier veel hoogtepunten gekend. Eén van de pijlers van de beste ploeg die ik ooit gecoacht heb, is huidig trainer Besnik Hasi.”

“Het zal ook een blij weerzien zijn met de geweldige supporters van RSCA” besloot Anthuenis. Moeten wij nu écht geloven dat Anderlecht-coryfee Anthuenis straks onpartijdig beslissingen zal nemen in de Reviewcommissie? Op sociale media was er alleszins bakken kritiek. Terecht?

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Comments are closed.