Twitter lacht met Club Brugge

Twitter lacht met Club Brugge

29 juli 2015 04:18 - Club Brugge kende een allesbehalve geslaagde avond in Athene. Blauw-zwart gaf een vroege voorsprong nog helemaal uit handen – tegen 10 Grieken nota bene. En ook de vorige twee wedstrijden werden verloren. Genoeg voer voor Twitter om te lachen met Club.

Door het 2-1-verlies tegen Panathinaikos, moet Club volgende week woensdag nog vol aan de bak om de derde voorronde van de Champions League te overleven.

Hoewel het Belgische voetbal ongetwijfeld baat heeft bij ploegen die goed presteren in Europa, konden vele supporters van andere clubs het toch niet laten om de prestatie van Club op de korrel te nemen.

Twitter lacht met nederlaag van Club:

Gelukkig zijn er ook nog bemoedigende woorden voor Club:

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Comments are closed.