Vertrekt er dan toch nog een verdediger bij Club?

Michel Preud'homme persconferentie (Club Brugge - Anderlecht)

09 juli 2015 05:36 - Het zag er lange tijd naar uit dat Thomas Meunier Club zou verlaten. Maar door zijn blessure zou het wel eens kunnen dat hij bij blauw-zwart blijft. Al is de Luxemburger zeker niet de enige Club-verdediger waarvoor er interesse is…

Woensdag had Preud’homme al aangegeven dat hij heel wat spelers moet missen in de voorbereiding. Vooral in het defensieve compartiment zijn er kopzorgen met blessures voor Meunier, Duarte, Engels en Claudemir.

Hoewel het tot nu toe uitstekend lukt om de ploeg van het voorbije seizoen samen te houden, zou het toch kunnen dat er straks een basispion vertrekt. Italiaanse media melden namelijk dat Palermo opnieuw geïnformeerd heeft naar Duarte.

“Het klopt dat we met Palermo gesproken hebben en dat zij hem heel graag willen. Maar de onderhandelingen worden op de club gevoerd en niet in de kranten. Voorlopig is er nog niks beslist”, zegt Arturo Canales, de manager van de Costa Ricaan. Moet Club hem toch proberen te houden?

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Comments are closed.