Vertrekt Ryan dan toch nog?

Ryan - Refaelov - Agu (Club Brugge - Anderlecht)

19 juli 2015 04:59 - Eerst zou hij sowieso vertrekken. Dan toch zo goed als zeker blijven. En nu toch weer vertrekken? Eén ding is zeker: Ryan is gegeerd wild op de transfermarkt.

Op het einde van afgelopen seizoen leek geen enkele Club-supporter nog te geloven in een verlengd verblijf van Ryan. De doelman deed zelfs al een afscheidsronde na de laatste thuismatch tegen Kortrijk.

Met de komst van Ibini veranderde de situatie. De Australische boezemvrienden zouden samen in Brugge gaan wonen en droomden ervan om samen op het veld te staan. Maar jammer genoeg brak Ibini intussen zijn kuitbeen op zomerstage in Garderen.

En mogelijk is er nog meer slecht nieuws op komst. Want volgens Het Laatste Nieuws heeft Valencia zijn zinnen gezet op onze Australische topkeeper. De entourage van Ryan zou alvast naar Spanje afgezakt zijn. Valencia wil naar verluidt een bod van 7 miljoen euro uitbrengen op het blauw-zwarte sluitstuk. Denk jij dat hij vertrekt?

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Comments are closed.