VIDEO: clean sheet voor Ryan bij debuut

Ryan - Refaelov - Agu (Club Brugge - Anderlecht)

26 juli 2015 13:44 - Mathew Ryan stond zaterdagavond voor het eerst tussen de palen bij zijn nieuwe ploeg Valencia. In een oefenduel tegen het Nederlandse PSV Eindhoven hield hij meteen zijn netten schoon.

 Enkele dagen na zijn definitieve vertrek bij Club, mocht Ryan debuteren voor Valencia in een oefenwedstrijd tegen PSV.

Bij de Nederlanders bleef ex-speler Maxime Lestienne de hele wedstrijd aan de kant met een kleine blessure. De wedstrijd eindigde in een 1-0 overwinning voor Valencia. Ryan werd na 82 minuten vervangen.

Bekijk de samenvatting van Ryan’s debuut

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Comments are closed.