‘Vrijdagavond tegen STVV staat hij in doel’

Michel Preud'homme persconferentie (Club Brugge - Anderlecht)

22 juli 2015 07:48 - Club Brugge heeft vrijwel meteen werk gemaakt van de vervanger voor Ryan. Sinan Bolat wordt voor één jaar van FC Porto gehuurd en blauw-zwart bedong een aankoopoptie. Maar staat de nieuwkomer in de eerste competitiewedstrijd ook al meteen onder de lat?

Feit is natuurlijk dat Bolat een achterstand heeft, aangezien hij de volledige voorbereiding van Club miste. Omdat de openingswedstrijd op Stayen voor de deur staat, is er volgens Het Laatste Nieuws te weinig tijd om Bolat klaar te stomen.

Bruzzese zal, na zijn verdienstelijke wedstrijd in de Supercup, vrijdagavond zijn kans krijgen. Verder kunnen we aan de hand van de oefenwedstrijd van dinsdagavond tegen Coxyde ook al afleiden wie er wellicht niet start tegen STVV.

Zo liet Preud’homme Vanaken, Dierckx en Oulare opdraven in het aanvallende compartiment. In het geval van Hans is dat logisch, hij is namelijk nog geschorst van vorig seizoen bij Lokeren. Tuur en Obbi daarentegen beginnen vrijdagavond wellicht op de bank, waardoor Diaby en / of De Sutter (afhankelijk van het gehanteerde systeem) zullen starten aan de match. Goeie keuze?

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Comments are closed.