Waarom Club vrijdagavond wint van STVV

Waarom Club vrijdagavond wint van STVV

Vrijdagavond is Stayen het decor voor een ongetwijfeld spannende openingsmatch voor het voetbalseizoen 2015-2016. Sporza sprak met STVV-doelman De Winter, en wat bleek? Eén statistiek is alvast helemaal in het voordeel van Club Brugge.

Yves De Winter, die na drie jaar in Nederland terugkeert naar de Jupiler Pro League, had zich naar eigen zeggen al verwacht aan een confrontatie met Club.

De Winter: “Al die wedstrijden verloren”

Beelden: Sporza – VRT

Al moeten we ook toegeven dat er heel wat cijfermateriaal in ons nadeel spreekt. De wedstrijdstatistieken van de voorbije tien verplaatsingen naar zwarte beest Sint-Truiden zijn simpelweg barslecht.

Statistieken Sint-Truiden - Club BruggeBron: Blauwzwartforum – Indalo

Slechts één overwinning in de laatste tien wedstrijden op Stayen. In 2006 wist Bosko Balaban in extremis de 3 punten mee naar Brugge te nemen. Herinner jij je die fantastische slotfase nog? En denk je dat we vrijdagavond nog eens mogen zegevieren in Sint-Truiden?


Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2016-2017.
Comments are closed.