Belangrijke informatie over Club – Panathinaikos

Michel Preud'homme (Club Brugge - Leicester City)

03 augustus 2015 09:02 - Woensdagavond speelt Club Brugge zijn levensbelangrijke terugwedstrijd in de derde voorronde van de Champions League. Blauw-zwart moet erin slagen om een 2-1-achterstand tegen Panathinaikos op te halen. Maar vooraleer het zover is, willen wij alle supporters toch even behoeden voor iets wat nog nauwelijks gecommuniceerd werd over deze match…

Club Brugge – Panathinaikos wordt, in tegenstelling tot de heenmatch, namelijk niet uitgezonden op 2BE. De rechten voor deze wedstrijd zijn bij ProximusTV.

Mocht je, ondanks ticketprijzen vanaf €10, toch niet aanwezig kunnen zijn in het stadion, dan zoek je misschien best nu al naar één of andere kennis met ProximusTV. Kwestie van op tijd voorbereid te zijn!

De (voorlopig) verwachte opstelling voor de ‘match van het jaar’ is:

Bruzzese
Cools – Mechele – Duarte – De Bock
Simons
Vormer – Vazquez
Diaby – De Sutter – Dierckx

Zie jij het zitten met bovenstaande elf spelers? Of heb jij een betere opstelling in gedachten?

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Comments are closed.