Boeiende babbel met man in vorm Dierckx

Tuur Dierckx (Club Brugge)

15 augustus 2015 06:09 - Tuur Dierckx, de man die ons tegen Kortrijk de drie punten bezorgde, leeft momenteel op een blauw-zwarte wolk. “Er is geen beter gevoel dan het veld te mogen oplopen voor een vol Jan Breydel”, vertelt de 20-jarige spits.

In een interessant gesprek heeft Dierckx het over zijn periode bij Kortrijk, zijn ongeduldigheid en blikt hij vooruit naar de wedstrijd tegen Manchester United. “Normaal spelen we op de Playstation met zo’n grote ploeg”, grapt hij.

Bekijk het interview met Dierckx:

#GoedGesprek / Tuur Dierckx from Club Brugge on Vimeo.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Comments are closed.