‘Castillo verlaat blauw-zwart’

Nicolas Castillo (Club Brugge)

28 augustus 2015 17:26 - Op 25 januari 2014 streek Nicolas Castillo neer in Jan Breydel, maar de Chileense spits kon de Brugse entourage nooit echt overtuigen. Ook dit seizoen zal de spits niet voor Club uitkomen.

De 22-jarige Chileen zou naar verluidt naar Frosinone Calcio trekken, een ploeg die zich in mei 2015 voor het eerst in haar historie verzekerde van promotie naar de Serie A.

Club leent zijn aanvaller voor één seizoen uit aan de Italiaanse promovendus. Vorig seizoen werd Castillo aan het Duitse Mainz uitgeleend, maar ook daar kon hij geen potten breken. Al had hij toen ook met een vervelende blessure te kampen.

Preud’homme reageerde vrijdag op de persconferentie ook al op de situatie rond Castillo, die momenteel in de B-kern vertoeft. “De deur is nooit helemaal dicht geweest, maar de eerste keuze is wel om Nico te laten vertrekken”, klonk hij klaar en duidelijk.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Comments are closed.