Club-aanhang smult van Dierckx

Tuur Dierckx in actie

02 augustus 2015 07:52 - Tuur Dierckx heeft er lang op moeten wachten, maar zaterdagavond kreeg de 20-jarige voetballer eindelijk een basisplaats in een officiële wedstrijd van Club Brugge. Hij bekroonde zich meteen tot man van de match en veroverde zo nóg meer Brugse supportersharten. Een bloemlezing.

Dierckx speelt al sinds zijn 14e bij blauw-zwart, maar de thuiswedstrijd tegen KV Mechelen van 1 augustus 2015 zal hij niet snel vergeten. Zijn jeugdig enthousiasme en snedige acties waren een lust voor het oog en dat zagen ook de supporters.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Comments are closed.