‘Club biedt 3,5 miljoen op deze middenvelder’

'Club biedt 3,5 miljoen op deze middenvelder'

24 augustus 2015 19:41 - Club Brugge heeft nog een week de tijd om zich tijdens deze zomermercato te versterken. Blauw-zwart richt zijn pijlen in eerste instantie op een aanvaller en middenvelder. Het lijkt erop dat Club met deze transfer wil anticiperen op een eventueel vertrek van Vázquez.

Eerder deze week geraakte bekend dat Club interesse heeft in Karol Linetty, een middenvelder met Poolse roots. Het 20-jarige talent speelde sinds 2012 maar liefst 65 wedstrijden voor Lech Poznan.

Club heeft naar verluidt 3,5 miljoen euro geboden op de veelbelovende spelmaker. Dat melden Poolse bronnen. Ook Tottenham Hotspur volgt de jonge voetballer al een tijdje, maar de Engelsen zijn niet van plan om zo diep in de buidel te tasten.

Linetty zou momenteel nadenken over het lucratieve aanbod van Club, al twijfelt hij eraan of de Jupiler Pro League een stap vooruit is in zijn carrière. Eerder vandaag raakte bekend dat blauw-zwart ook voor een opvolger van De Sutter zo’n 3 miljoen euro veil heeft.

Onderstaande beelden bewijzen alleszins dat deze jongen kan voetballen

Hij wordt door sommige zelfs ‘de nieuwe Modric’ genoemd

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Comments are closed.