Club is klaar voor clash met Grieken

Michel Preud'homme met brede glimlach

04 augustus 2015 17:00 - Club Brugge maakt zich op voor de belangrijkste wedstrijd van het nieuwe seizoen: de terugmatch van de derde voorronde van de Champions League tegen Panathinaikos. Preud’homme rekent alvast op de steun van de Club-fans: “Zo kunnen we het de Grieken heel moeilijk maken.” Bekijk hier sfeerbeelden en de persconferentie in aanloop naar de wedstrijd.

 Mechele: “De overwinning tegen KVM geeft ons vertrouwen”

#CLUPAN / Persconferentie from Club Brugge on Vimeo.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Comments are closed.