Club-jonkies zorgen voor eerste driepunter

Michel Preud'homme (Club Brugge - Anderlecht)

01 augustus 2015 19:54 - Club Brugge heeft zijn tweede competitiewedstrijd van het seizoen tot een goed einde gebracht. In Jan Breydel werd KV Mechelen met 3-0 opzijgezet. 

Club begon aan de wedstrijd zonder heel wat vaste waarden. De hoofddoelstelling in het begin van het seizoen is immers het overleven van de derde voorronde van de Champions League. Daarom liet Preud’homme onder meer Diaby, Vazquez, Mechele en De Sutter op de bank beginnen.

De eerste helft was lang een maat voor niets… Tot een schot van Duarte net voor de rust afweek op het been van Paulussen, die zo zijn eigen doelman verschalkte.

In de tweede helft was blauw-zwart heer en meester. Diaby, die inviel voor Bolingoli, liet zich meteen opmerken met zijn snelheid. De Witte haalde hem onderuit in de zestien en de bal ging terecht op de stip. Diaby nam de strafschop voor zijn rekening en verdubbelde de score.

Na een goede counter van Club vond ook de sterk spelende Dierckx de weg naar doel. Daarna kwamen er nog kansen om de score uit te diepen, maar het bleef bij 3-0. Blauw-zwart zet op die manier een goede generale repetitie neer voor de wedstrijd van komende woensdag tegen Panathinaikos.

Herbeleef Club Brugge – KV Mechelen:

#CLUB-KVM / Sfeerverslag from Club Brugge on Vimeo.

 

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Comments are closed.