Club maakt Standard met de grond gelijk

Club-fans FC Bruges (Club Brugge - Anderlecht)

30 augustus 2015 17:11 - Club Brugge heeft Standard op de zesde speeldag van de Jupiler Pro League verpletterd. Het werd maar liefst 7-1! De verdediging van de bezoekers had geen antwoord op de snelle flitsen van onder meer Diaby.

Eric Deflandre zal zijn debuut als hoofdcoach van Standard niet snel vergeten. Club profiteerde optimaal van de vele steken die ze bij de Rouches lieten vallen.

Na een heerlijke doorsteekpass van Vazquez opende Diaby al vroeg de score en even later prikte Vormer de 2-0 tegen de netten. Na de kopbalgoal van Santini was het wel even schrikken voor blauw-zwart.

Maar nog voor de rust zette Club de puntjes op de i. Oulare pakte uit met een kanonskogel in de winkelhaak en Diaby plaatste de 4-1-ruststand voorbij een kansloze Thuram in de verste hoek.

Ook in de tweede helft bleef het eenrichtingsvoetbal. Na enkele missers verlengde Claudemir een vrijschop van Vormer in doel. Zo stond er na 70 minuten voetbal al 5-1 op het scorebord.

In het slot van de wedstrijd promoveerde Diaby zich met de 6-1 en 7-1 meteen tot topschutter van de Jupiler Pro League. Jan Breydel genoot met volle teugen en zette meermaals de wave en een massale ‘Come on you blues’ in.

Samenvatting Club Brugge – Standard

#CluSta | Sfeerverslag from Club Brugge on Vimeo.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Comments are closed.