Club overleeft eerste Champions League-horde

Michel Preud'homme met Club-sjaal

05 augustus 2015 22:30 - Club Brugge heeft zijn eerste ‘match van het jaar’ tot een goed einde gebracht. Panathinaikos werd in de tweede helft opzijgezet met 3-0. Zo mag blauw-zwart zich opmaken voor een echte topaffiche in de laatste voorronde van de Champions League.

Club begon met een verschroeiend tempo en veel goeie wil aan de wedstrijd. De Griekse vicekampioen had het in de aanvangsfase moeilijk om grip te krijgen op de wedstrijd, maar herstelde na 20 minuten het evenwicht.

Verder dan een goeie kopkans voor De Sutter kwam Club in de eerste periode niet. Bovendien was het opletten geblazen voor de snedige tegenprikken van de Grieken. Al bij al was de brilscore een logische ruststand.

In de tweede helft herschikte Preud’homme zijn pionnen. En dat pakte goed uit. Cools ging een beetje hoger spelen en kon zo, na goed voorbereidend werk van Dierckx, de 1-0 tegen de touwen koppen. Dankzij een afgeweken vrije trap van Vazquez en een doelpunt van Oulare kon Club rustig naar het einde van de match toeleven. De wave werd ingezet in Jan Breydel en het feest barstte los!

 

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Comments are closed.