Club richt zijn pijlen op talentvolle middenvelder

Club richt zijn pijlen op talentvolle middenvelder

07 augustus 2015 06:12 - Club Brugge deed tegen Panathinaikos een uitstekende zaak. Niet alleen op sportief vlak, maar ook op financieel vlak heeft blauw-zwart nu de middelen om nog versterking te halen. “Het kan zijn dat er nog iemand bijkomt”, sprak voorzitter Verhaeghe al klare taal. Mogelijk loopt dit talent straks in blauw-zwart shirt…

In Oekraïne doet het gerucht de ronde dat Club interesse heeft in Ruslan Malinovsky. De 22-jarige middenvelder speelt momenteel op uitleenbasis bij Zorya Loehansk en staat bekend om zijn scorend vermogen.

Naar verluidt heeft blauw-zwart zelfs al een bod van ongeveer 4 miljoen uitgebracht, al werd dit voorlopig niet bevestigd. Malinovsky is eigendom van Sjachtar Donetsk.

Charleroi zal het talent alvast niet graag naar de Jupiler Pro League zien komen. De Oekraïner scoorde in de Europa League-voorronde immers drie keer tegen de Carolo’s.

Eén van de doelpunten van Malinovsky tegen Charleroi:

Alle hoogtepunten van Malinovsky in de wedstrijd tegen Charleroi:

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Comments are closed.