‘Club vindt opvolger voor De Sutter in Portugal’

Tom De Sutter (Club Brugge)

27 augustus 2015 18:30 - Enkele insiders hadden ons al gemeld dat Club in Portugal zit voor het aantrekken van een opvolger van Tom De Sutter. Intussen lijken die geruchten bevestigd te worden door een Franse journalist.

Moussa Marega, die zich al meermaals liet opmerken in de Portugese eerste klasse, zou namelijk op weg zijn naar Club Brugge. De 24-jarige aanvaller ligt momenteel onder contract bij Maritimo.

De stevige spits wordt door heel wat clubs uit de Ligue 1 gevolgd, alsook door buitenlandse ploegen als FC Porto. Maar het is Club Brugge dat op dit moment de beste kaarten zou kunnen voorleggen aan Marega.

Maak kennis met Moussa Marega

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Comments are closed.